Ta hand om hela din garderob

Det är viktigt att vi regelbundet ser över och håller vår garderob ren, fin och i ordning. Så klart så tvättar vi våra kläder regelbundet men det gäller att ta hand om hela din garderob. Allt från kläder till sockor, underkläder och skor.

Ett par gånger per år så kan det vara trevligt att rensa lite bland sina plagg. Framförallt att se om det finns kläder som kan återvinnas eller säljas. Vi har en förmåga att samla på oss kläder som bara hänger och aldrig används. Se till att rensa mellan varven för att få plats med något nytt.

Skor är också något som vi måste ta hand om och se till så de håller länge. Olika skor behöver olika skötsel. Här kan du läsa om hur du bäst tar hand om dina skor. Skor som vårdas kommer att finnas kvar i din garderob längre än skor som inte tas om hand. Livslängden på skor beror så klart på hur mycket de används och vilken kvalité det är på skorna.

Genom att vi tar hand om vår garderob och sköter om våra plagg och så klart även våra skor så kommer dessa att kunna använda flera år framöver. Det som är trasigt behöver inte ta upp plats utan kan med gott samvete kastas till återvinning och ge plats för något nytt.