Accessoarer med ett budskap

De flesta av oss bär dagligen accessoarer av något slag, till exempel klockor och ringar. Oftast är det accessoarer som vi inte tänker på, utan bär av bara vana. Vi hade en tanke när vi köpte dem, men nu har de blivit en del av oss. Men det finns en annan kategori av accessoarer, nämligen de som vi medvetet bär för att förmedla ett budskap.

Olika slags accessoarer med budskap

Det kan handla om till exempel halsband med symboler som står för något vi tror på, exempelvis en fredssymbol, en religiös symbol eller kanske vårt favoritdjur. Väskor och kassar är ett annat roligt sätt att visa vad du står för och det finns många intressanta alternativ för det. För de som inte gillar smycken så kan pins vara ett bra alternativ. Sätt den på tröjan eller på hatten så alla kan se.

Hitta passande accessoarer

Att medvetet välja att visa vad du står för kan kännas befriande och stärkande. Om du har en tanke om något budskap du vill förmedla genom dina accessoarer så ta en titt på nätet för inspiration. Det finns mycket att köpa på nätet som inte är lika enkelt att hitta i en vanlig butik.

Kort sagt, var stolt och visa världen vem du är!