Maskerad för det glada 20-talet

2020-talet har haft en skakig start, men allt större anledning att planera inför en maffig maskerad i linje med Den store Gatsby. Precis som 1920-talet blev det glada decenniet så kan du skapa en glad fest för alla dina nära och kära. Men vad behövs för att göra din 20-talsfest till den bästa?

Paljetter, glamour och jazz

Under 1920-talet tog jazzen världen med storm tillsammans med glittrande klänningar och flödande bubbel. Depressionen och krig närmade sig, men glädjen var för stor och dansen tog aldrig slut. Så för att göra en maskerad på 20-talstema är det viktigt med svängig musik, mycket glitter och ändlöst bubbel. Köp dig något passande med paljetter och sätt igång storbandsskivan.

Planera, planera, planera

Alla fester behöver planering. En maskerad ännu mer så. Så se till att skicka ut inbjudningarna i god tid så att dina gäster kan hitta rätt kostym. Om du bjuder på mat är det också viktigt att få in matpreferenser och rätt mängd bubbel. Du behöver också en tillräckligt storslagen lokal, gärna med en scen för ditt egna jazzband om du vill förstärka 20-talskänslan. Och glöm inte att göra plats för dansgolvet!

Internet är en outsinlig källa till inspiration. Sök upp bilder, samla de i en mapp eller ett moodboard och få fram din perfekta maskeradkväll.