Hitta din favoritdoft

Parfym används för att ge en god doft. Det finns olika parfym typer och dessa är sorterade under olika parfym familjer. Det som är avgörande för familjetillhörigheten för parfymen är vilken som är den dominerande doften. Det finns många olika basdoften en parfym kan vara bestå av, som orientaliskt, aromatisk eller varför inte blommigt. Det kan vara svårt att själv välja ut en doft som passar.

Hitta rätt online

När det är dags att välja parfym kan du lätt hitta din favorit online. Handla din parfym online så slipper du att leta i många olika butiker. Har du någon ton du gillar kan du till en start leta efter parfymer som har den. Ofta får du utförliga beskrivningar av parfymerna online. Där får du en beskrivning av parfymen och vilka noter som den innehåller.

Din signaturdoft

När du väl har hittat din favoritdoft är det värt det. Doft anpassar sig efter personen som bär den. Att hitta din signaturdoft handlar om kemin mellan dofttonerna och din hud. Du hittar en unik doftupplevelse för dig när du tar med saker som hudens surhetsgrad och naturliga doft i din beräkning. För att få doften att hålla längre så spraya på en pulspunkt med 15-20 cm avstånd så ett större område täcks.