Att stressa ner

Idag har många människor massa saker på sin agenda och mycket fritid och många aktiviteter i tillägg. Det bästa sättet att inte stressa i vardagen eller få stora stresspåslag är att öva mindfulness och öva på att andas. Även att utöva yogaövningar med tillhörande djupandning är ett bra sätt att få kroppen i ett lugnare stadium. Få den hjälp du behöver genom att välja en metod som passar bra i din vardag. 

Välj bort onödiga måsten

Det är ingen idé att ha en att-göra-lista som du aldrig hinner med att beta av. Då är det bättre att stryka saker på din lista istället för att öka din effektivitet. Du blir kanske inte lyckligare för att du städar köket varje dag, eller för att du gör sociala aktiviteter fyra dagar i veckan. Välj bort allt du inte måste göra och gör bara det du mår bra av. 

Vila

Att vila och inte göra någonting alls är svårt för många i västvärlden, för vi är inpräntade att vi måste vara effektiva och produktiva. Men vi behöver inte vara produktiva för att få att få existera. Vi kan ha hela kvällar och till och med hela dagar då vi inte gör något utom att vila och få återhämtning. Det är okej att du ligger i soffan en hel dag.