Manliga accessoarer

Som man har man inte alls lika mycket att välja på då det kommer till accessoarer. Det har blivit mycket bättre och idag så använder män både klocka, armband och kanske en halskedja. Både modet och accessoarerna ser olika ut för män och kvinnor.

Klockan en vanlig accessoar

Något som följt mannen är klockan, där är det en accessoar som man gärna bär och idag även varierar sig mellan olika klockor. Man kanske har en klocka som är mer som en vardagsklocka och ett antal lite finare klockor som man gärna tar på sig vid finare tillfällen. Det finns en hel del att välja på när det kommer till klockor. Kolla igenom utbudet hos Pasqal Watches och se om det är något som kan läggas till i din samling av klockor. Det finns en klocka för varje tillfälle om man så önskar. Se till att skaffa dig de klockor som du tycker om och som du trivs med.

Andra accessoarer

Slipsen är den mest klassiska accessoaren då det kommer till män. Historisk så har det varit slips på för att visa makt och status men idag så ser det helt annorlunda ut. Det kan variera från år till hur hur pass populär slipsen är bland männen men visst kan vi se en ökning idag. Även flugan har fått en renässans och även hängslen kan vara en snygg accessoar. Även plånböcker kan ses som en accessoar, här finns det allt från moderna plånböcker till mer klassiska varianter. Smycken har blivit allt vanligare och då är det armband i olika stila men också halsband.