Manligt mode

Det är viktigt att man bygger upp en basgarderob som får stå som grund för hur du klär dig varje dag. Manligt mode är lika intressant som annat mode och idag så finns det betydlig mer att intressera sig för. Det ska känna enkelt när man kliver upp på morgonen och klä sig därför är basgarderoben viktig.

Du kan prova dig fram med vilka plagg som passar dig bäst, vissa känner att v-ringade t-shirt passar bättre än de med rund hals. Alla har vi vår stil och beroende på tillfället så klär vi oss ofta efter detta tillfälle. Är du en som gillar skjorta och slips så ta en titt hos Scottsberry som säljer detta plus en mängd manliga accessoarer online.

Använd en neutral färg som grund så kan du använda dig av färgstarka attribut om du är den som gillar färger. Det kan vara en slips eller scarf som sticker ut i färgskalan. Se alltid till att köpa rätt storlek på dina plagg, för stort och det ser ut som du försöker dölja något och för litet är aldrig ok. För att få bästa resultat så gäller det att se till att plaggen sitter perfekt efter din kroppsbyggnad.

Det kan vara bra att fråga andra om du känner dig osäker på din stil. Det finns mycket online där du kan kolla upp vad som är inne just nu och om det är något som du gillar. Café listar ett antal konton på Instagram du kan följa för att få bättre koll på det manliga modet.