Senaste modet

Modet är föränderligt, det skiftar nyans, tyg och ton hela tiden. Det kan vara svårt att hålla sig uppdaterade på vad som är inne och ute. Här kommer åtminstone lite hjälp på vägen. Nedan följer en kort sammanfattning om vad som är trendigast just nu.

  • Culottebyxorna – som tajt modell kallade man det för ”piratbyxor” men idag är den vida varianten som styr. Och som namnet antyder är detta är fransk modetrend. Dessa byxor är vida hela vägen och går ned till fotlederna.
  • Gröna kläder – allting i grönt är helt inne! De vackra sammetsgröna nyanserna ligger på vår topplista men även ljusgröna och sommargröna toner fungerar utmärkt. Grönt är också en skön blick in i våren, speciellt nu när hela landet ser bara vit snö på marken och is på haven.
  • Kappor – en längre jacka är på modet inför våren. Den ska gärna vara pastellfärgad. Tygvalet ligger främst på mocka och trenchcoatmodell i en polyester- och bomullsmix.
  • Ljusblått – om du har en förkärlek för blått är detta din vår! Ljusblåa plagg är helt inne och vi tittar främst på de ljusblåa byxorna som en fin kontrast från den vanliga jeansnyansen.
  • 90-talet – det är dags för pojkbanden, träningsbyxor med sidoknappar, hipsters och platåskor att återkomma. 90-talet har varit på tapeten under 2017 men blomstrar inför våren. Om du har några roliga klenoder kvar i källaren är det dags att damma av dem!