Hitta ett passande mode

Klimatförändringarna är en av de största hoten mot vår jord idag. Det är därför viktigare än någonsin att tänka på vår miljö. Vi kan inte fortsätta att konsumera i samma takt som tidigare och vi behöver satsa på kvalitet istället för kvantitet.

En resurskrävande bransch

Eftersom modebranschen är både är resurs- och energikrävande behöver vi verkligen tänka på vilken typ av kläder vi handlar och hur ofta vi handlar. Det slit och släng-samhälle som vi länge har varit vana vid är inte längre hållbart. Vi måste alla börja tänka nytt om jorden ska överleva. Det händer dock saker hela tiden och idag finns det faktiskt schysst mode – kläder som håller över tid och som är producerade på ett mer hållbart sätt.

Hållbart svenskt mode

På nätet hittar du kläder och skor från flera svenska företag. Kläder som är designade och producerade för att du som kund ska kunna shoppa med gott samvete. Du hittar plagg som är tidlösa och som du kan använda och älska i många år. Låter det här intressant? Surfa då in på någon onlinebutik och hitta dina nya hållbara favoriter. Där finns allt från snygga fritidskläder och hantverksmässigt tillverkade ullskor, till äkta svenska handspikade träskor.