För dig med en normal torr hud

Många av oss uppe i norden kan ha det tufft under de kalla månaderna om vi lider av torr hud. Även den som har normal hud kan även känna av tendenser av att huden känns extra torr när det blir kallt ute. Att ta hand om en normal torr hud under vinterhalvåret kan vara minst sagt ett stort projekt, och det är därför viktigt att använd rätt produkter.

Olika hudtyper

Hud brukar oftast delas in i tre olika typer; torr, normal eller fet. De flesta av oss har en så kallad normal torr hud, och enbart feta områden i pannan, på hakan och vid näsan. En väldigt torr hud kan även skapa klåda och eksem i vissa fall.

Rätt produkter är A och O

Oavsett om du har problem med huden eller inte så är det viktigt att du använder bra produkter för huden. Bra produkter kan innebära olika för alla, så det är viktigt att använda rätt hudprodukter för just din hud. Du kan idag handla din hudvård smidigt online, för att få dina produkter direkt hem till brevlådan. På nätet kan du spana in alla produkter och testa dig fram till vilken hudvård som är bäst för dig.