Vintern är inte över riktigt än

I stora delar av landet så är det fortfarande minusgrader och vi är ju bara i mitten av februari så vintern är inte riktigt över än. Längst ner i vårt avlånga land så ser det helt klart annorlunda ut än va det gör uppe i norr. Fortfarande så får vintergarderoben hänga kvar i stora delar av landet.

Värmande sköna plagg

Visst är det härligt att ta på sig värmande sköna plagg då det är minusgrader ute. Det kan även vara skönt att ha en värmande kofta när man sitter inomhus också. Speciellt på morgonen då man nyss vaknat så kan det kännas lite kyligt även inne. En kofta i Merinoull är det som du behöver skaffa dig. Något som enkelt kan tas på när man är lite frusen av sig. Den går ju också att ha i andra sammanhang då den passar till det mesta. Än så länge så gäller det att ha värmande sköna plagg i garderoben.

Utomhusplagg

Om man måste vistas utomhus så är det viktigt att man klär sig efter den kylan som är utomhus. Även om din tempgivare visar ett antal minusgrader så kan det blåsa och kännas mycket kallare än vad det egentligen är. Lager på lager är en princip som fungerar väldigt bra. Det understa lagret är det som tar upp din kroppsvärme och kan med fördel vara av ull. Lager nummer två kan vara en fleece eller annat som värmer bra. Lager tre är något som är vindtätt och skyddar mot väta och blåst.